Carnisseria Manera

Carnisseria Manera és una empresa familiar fundada el 1977 on 3 generacions d'artesans de l'alimentació i els millors productes de la terra són la nostra marca de qualitat. Tots els productes són d'el·laboració pròpia al nostre obrador, tant els embotits com les carns o els plats preparats i càterings.

Tenim 2 carnisseries, una situada al carrer Albera i l'altra al carrer Vilafant, totes dues a Figueres (Girona).

QUÈ OFERIM?

  • Plats cuinats: Tenim una oferta variada de plats cuinats basant-nos en la qualitat, proximitat i elaboració artesanal sense conservants ni additius. Diàriament elaborem diferents plats, disposem de plats preparats per a tots els gustos: llegums cuits, arrossos, carns, pasta del dia, peix, fideuà, paella, postres, etc.
  • Carn de l'Empordà: Treballem per oferir productes de màxima qualitat. La nostra carn és de l’Empordà. Qualitat de les matèries primeres i elaboració artesanal. Tenim a la disposició dels nostres clients celíacs productes sense gluten. Gran varietat d'especialitats d'elaboració pròpia: hamburgueses de diferents classes, arrebossats, broquetes, diversos farcits i adobats, botifarres, salsitxes, etc.
  • Embotits i formatges: Selecció dels millors formatges de diverses denominacions d’origen. Formatges per a tots els gustos: suaus, forts, tendres, curats, per desfer, fregir o untar, nacionals i importats, de vaca, d'ovella, de cabra, de búfala, des dels més clàssics fins als més curiosos i selectes.

Contacte

  • (Girona, Costa Brava, Alt Empordà, Cataluña)

Segueix-nos!

Plats del dia

Últimes Notícies

Dijous Gras... Una diada molt nostra

El Gremi amb els carnissers de Girona organitza una degustació de botifarra d´ou.

Llegeix més...

Per Dijous Gras, Botifarra fins al nas!

El proper dijous 16 de febrer és Dijous Gras, el dia de la botifarra d´ou!

Llegeix més...

Planifica les teves celebracions amb nosaltres

Passa't per alguna de les nostres botigues i deixat assessorar en els plaers del bon menjar.

Llegeix més...